jan
12/19
Nieuwjaarsrede BC Sjut 2019 door de voorzitter
Laatst gewijzigd op zaterdag 12 januari 2019 02:42
Geschreven door j.wijsman op zaterdag 12 januari 2019 02:38

Allen hartelijk welkom, ook in dit nieuwe kalenderjaar 2019.

Elk jaar begint vaak met ‘goede voornemens’ zoals nog sportiever, socialer spelen of minder eten en drinken. Onze vereniging heeft ook goede voornemens voor 2019 gebaseerd op gebeurtenissen in 2018.

Terugblikkende hebben we met BC Sjut weer heel wat meegemaakt.

Het aantal leden en strippenkaarthouders steeg en de verjonging zet door, ondanks dat de voorzitter nog ouder wordt.

Het competitieteam werd geen kampioen maar deed zijn sportieve best en leverde knappe prestaties. Toch zijn er zorgen omdat in het komende seizoen 2 spelers afhaken. BC Sjut wil graag competitie blijven spelen. Nieuwe gegadigden zijn van harte welkom.

De training is met het gebruikelijke enthousiasme van Karel gegeven. Karel wil graag het stokje overdragen. Daardoor gaat BC Sjut op zoek naar een opvolger. Wel polsen wij eerst de leden of er belangstelling is voor een training.

De kerstkaarten van Lidy, namens het bestuur, zijn vreugdevol ontvangen. Een activiteit die wij als gezellige vereniging graag continueren.

De speurtocht naar extra zaalruimte leidde tot extra speeldagen in de Biechten en samenwerking met Hertogstad. Helaas niet blijvend. Inmiddels zijn er nieuwe opties gevonden in overleg met de gemeente: Vanaf maart is sportzaal Overlaet eventueel ook beschikbaar op donderdag om 19.30 uur.

In sporthal De Schutskamp is er vanaf maart ook een optie op dinsdag om 20.30 uur. Het is de vraag of onze leden elders willen spelen. Het animo daarvoor was in 2018 niet groot.

Het bestuur heeft veel werk verzet met gedoe over de zaal, contacten met onze Accie, toernooidirecteuren, Pr commissie, gemeente BBF etc.. Nog los van de penningen en het afstrepen van de strippen van de strippenkaarthouders. Bravo! Tijdens de algemene ledenvergadering in maart zullen wij hen allen extra bedanken.

De voorzitter en mogelijk de penningmeester gaan, na 10 jaar trouwe dienst, BC Sjut verlaten als bestuurders. Dit jaar hebben wij nieuwe inbreng in het bestuur nodig. Een frisse blik en mogelijk een nieuw geluid. Tijdens de algemene ledenvergadering worden nieuwe kandidaten voorgesteld. Eenieder van de leden is welkom zijn of haar interesse te melden.

Tot slot zegt een bekende spreuk van Loesje ‘De goede voornemens zijn in de uitverkoop’. Dat geldt ook voor de bubbeltjeschampagne en hapjes ter tafel. Tast toe.

Fantastisch dat jullie er weer allemaal zijn. Veel spelplezier en en een toost op onze gezellige, sportieve vereniging.


Sponsoren

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2022-2023

Laatste reguliere speelavond – 14 juli 2023

Zomerbadminton in ECH – 21 juli t/m 25 augustus 2023

Regulier seizoen 2023-2024 start weer op 1 september 2023

Na-zomer BBQ – 16 september 2023