nov
29/15
Kevin Emmers onze nieuwe toernooi co-directeur
Laatst gewijzigd op zondag 29 november 2015 05:24
Geschreven door Luuk Visser op zondag 29 november 2015 05:24

Beste leden,

Misschien hebben jullie mij al eens op de baan gezien. Mijn naam is Kevin, en sinds 16 oktober ben ik officieel lid van BC Sjut. Hiervoor heb ik fanatiek gespeeld bij BC Drunen. Hier heb ik zo’n 8 jaar gespeeld waarvan ik de laatste paar jaren dat ik lid was heb meegeholpen als jeugdbegeleider. Dit op een groep jeugd van 12 tot 18 jaar oud. Hierbij kwamen natuurlijk ook dergelijke toernooien om de hoek kijken. Dit was eigenlijk altijd een succes. Wegens de grootte van de club werd hier een volledige dag aan uit besteed. Daarom wil ik nu de uitdaging opzoeken en dit soort toernooien mee gaan organiseren. Ook heb ik in de tijd dat ik badmintonde gespeeld bij BC Aalburg. Dit omdat ik daar verschillende connecties had. Via deze club heb ik meegedaan aan een van de BBF toernooien. Dit is nog steeds een toernooi waar ik positief op terug kan kijken.

Het lijkt mij daarom ook leuk om anderen aan te sporen deel te nemen aan dergelijke toernooien die georganiseerd worden. Daarbij is met het vertrek van Jos Heintges een vacature vrijgekomen binnen de toernooi commissie. Deze zal ik daarom graag opvullen en samen met Peter van Cuijk aan de slag gaan als toernooi directeur.

Door Kevin Emmers


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie