apr
24/14
Jaarfeest en Bestuurswisseling 2014
Laatst gewijzigd op maandag 18 augustus 2014 04:27
Geschreven door j.wijsman op donderdag 24 april 2014 08:49

BC Sjut heeft haar 20 jarig bestaan gevierd op zaterdag 21 juni 2014 met enkele drankjes en een Barbeque bij D’n Boerderij op de Hervensedijk. Een spetterende bijeenkomst waarbij onze ereleden, lid van verdienste en onze kanjer in het zonnetje werden gezet. Met mooi weer buiten onder het genot van een drankje, een gloedvolle toespraak ddor de voorzitter, een opwindende quiz en een heerlijke barbeque. Met recht spraken we de hoop uit dat het volgende lustrum over vijf jaar weer zo succesvol met zulke enthousiaste leden mag verlopen.

Anja de Ridder nam als secretaris afscheid en Anja werd benoemd als KANJER van BC Sjut. De algemene ledenvergadering bedankte Anja hartelijk voor haar enorme inzet en enthousiasme. Door haar heeft de vereniging de administratie op orde, de contacten met de Bossche badminton federatie weer leven ingeblazen, leden geworven en het bestuur met koek en koffie te verzorgen om vervolgens toe te spreken om daadkracht te tonen.

Daarna heeft de algemene ledenvergadering unaniem Sun benoemd tot de nieuwe secretaris. De vergadering en het bestuur heten Sun van harte welkom.


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie