jul
14/17
Een pracht seizoen 2016-2017
Laatst gewijzigd op vrijdag 14 juli 2017 11:01
Geschreven door j.wijsman op vrijdag 14 juli 2017 05:27

In dit seizoen steeg het aantal actief spelende leden tot 58. De stijging was vooral te danken aan de toename van strippenkaarthouders. Mogelijk dat ons huidige tijdsgewricht vraagt om flexibele mogelijkheden om te spelen. Dit naast werk en verzorgingsactiviteiten. Hopelijk toch dat er een doorstroom naar het lidmaatschap optreedt. Op de een of andere manier voelt dat toch als een hechtere binding met de club. 

Ons competiteteam heeft gestreden voor wat het waard is en heeft haar positie, na vier kampioenschappen, nu weten te consolideren. Ons recreantenteam begint op stoom te komen en heeft nu ook overwinningen geboekt.

En onze Wim heeft het citytrainer diploma gehaald! Jawel, hij heeft ook een gloedvolle toespraak voor een grote groep gehouden waarin hij meldde wat hij allemaal moest doen voor het diploma; trainingen, oefeningen en plannen. Bravo Wim, van harte gefeliciteerd.

Wij hebben de vervelende situatie van het ontbreken van douches overleefd en door de gesloten hal twee keer de overstap naar Sportiom gemaakt. Daar hebben ze wel dure, maar lekkere trippels. Op de 14de juli sloten we het seizoen sportief af. Daarvoor hadden wij een oergezellige afsluiting met een BBQ bij Marcel thuis. Ook Emiel en Anja hebben zich geweldig ingezet voor deze happening. Emiel zelfs met een gratis tapinstallatie. Fijn dat we zoeen evenementencommissie hebben. En zoiets is zeker voor herhaling vatbaar.

Het  bestuur wenst eenieder een fijne,zonnige en sportieve zomervakantie. We beginnen weer in het komende schooljaar.  


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie