okt
13/15
Competitieteam boekt tweede zege!
Laatst gewijzigd op dinsdag 13 oktober 2015 12:46
Geschreven door Luuk Visser op dinsdag 13 oktober 2015 12:46

Vrijdag 9 oktober stond voor ons de tweede wedstrijd op het programma, thuis tegen OBV 1. Dit was helaas de laatste keer dat Dennis meedeed ivm zijn verhuizing naar Frankrijk door zijn werk.

Na het inspelen werd er begonnen met de enkelpartijen. Anja wist na een stroef begin haar enkelpartij te winnen, Wim moest helaas de tweede set aan de tegenstander laten. Dennis en Marjolein haalden in hun single moeiteloos de winst binnen. De stand na de singles was dus 7-1!

Bij de herendubbel (Dennis en Martijn) konden de tegenstanders in de eerste set lang volgen. De tweede set was het verzet gebroken en werd de winst makkelijk binnengehaald. De damesdubbel (Marese en Marjolein) werd ook met ruime cijfers gewonnen. Hierdoor was de stand al 11-1!

Beide mixed dubbels (Marese en Martijn, Anja en Wim) wisten de wedstrijd te winnen. Bij de eerste mix was de eerste set nog nipt (22-20) en was er een blessure van de tegenstander (shuttle op het oog). De dame van OBV kon echter gewoon de wedstrijd uitspelen. Na beide mixed dubbels was de eindstand dus een overtuigende 15-1!

Over 4 weken spelen we weer thuis, tegen BV De Klapper 4. Anderhalve week later spelen we dan uit tegen OBV.


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie