mei
27/18
BC Sjut sluit voorjaarscompetitie af met tweede plaats!
Laatst gewijzigd op zondag 27 mei 2018 10:37
Geschreven door Luuk Visser op zondag 27 mei 2018 10:37

Afgelopen week stonden twee wedstrijden op het programma. Met een vierde plaats in de poule waren er nog wat punten nodig om ons te handhaven in deze klasse.

Dinsdag 15 mei speelden we de eerste wedstrijd uit in Boxtel tegen BC 80 2.

De eerste damesenkel (Marjolein) en eerste herenenkel (Stefan) werden overtuigend gewonnen, Anja speelde de tweede damesenkel gelijk en Wim verloor helaas de tweede herenenkel. Dit bracht de tussenstand na de enkels op 5-3 voor Sjut!

De herendubbel werd gewonnen door Stefan en Wim, de damesdubbel werd door Anja en Marjolein afgesloten met een 1-1. Dit bracht de tussenstand op een 8-4 voorsprong!

De tweede mix werd door Anja en Wim helaas verloren, Marjolein en Stefan pakten echter de volle buit in de eerste mix. Dit zorgde voor een 10-6 overwinning en een derde plaats in de poule!

Vrijdag 18 mei speelden we de laatste wedstrijd thuis tegen BV Sparrenburg 4.

De tweede damesenkel (Anja) en eerste herenenkel (Stefan) werden overtuigend gewonnen, Jeffry speelde de tweede herenenkel gelijk en Marjolein verloor helaas de eerste damesenkel van een A-speelster. Dit bracht de tussenstand na de enkels op 5-3 voor Sjut!

De damesdubbel van Anja en Marjolein eindigde in 1-1, de herendubbel werd helaas nipt verloren door Jeffry en Wim. Dit bracht de tussenstand op 6-6!

De eerste mix werd door Marjolein en Stefan eenvoudig gewonnen, Anja en Wim pakten in de tweede mix en hun laatste partij samen na een vlotte overwinning in de eerste set ook de tweede set in de verlenging (22-20). Dit zorgde uiteindelijk voor een 10-6 overwinning en de tweede plaats in de poule!

Na deze ronde stoppen Marese, Martijn en Wim met de competitie. Volgende competitierondes gaan Anja, Marjolein, Jeffry en Stefan verder als team. Met een aantal reserves op de lijst is er vertrouwen dat alle wedstrijden volgens het schema gespeeld gaan worden.

Door Wim Verhoef.


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie