dec
17/15
BC Sjut sluit competitie in stijl af!
Laatst gewijzigd op donderdag 17 december 2015 01:35
Geschreven door Luuk Visser op donderdag 17 december 2015 01:34

Op maandag 14 december stond de laatste competitiewedstrijd op het programma, uit tegen De Klapper 4 in Schaijk.

Er werd begonnen met de herenenkel 2 en damesenkel 1. Ondanks een goede comeback in beide sets verloor Wim helaas beide sets nipt, Marjolein had weinig moeite met haar opponent. Hierna moesten Jeffry (HE1) en Anja (DE2) de punten binnenhalen. Ondanks een stroeve start wisten beiden hun partij te winnen. De tussenstand na de singles was dus 2-6!

Daarna werd aan de damesdubbel (Marese en Marjolein) en de herendubbel (Jeffry en Martijn) begonnen. Beide koppels wonnen de eerste set vrij eenvoudig. De tweede set werd bij de damesdubbel helaas verloren, de heren wonnen hun tweede set wel. Dit leverde een tussenstand op van 3-9, de winst was dus al binnen!

Als laatste werden de gemengd dubbels gespeeld. Vanwege een blessure bij de tweede heer bij de tegenstander werd er in overleg een vervanger voor de tweede mix geregeld. Beide wedstrijden werden door Marese en Martijn (GD1) en Anja enĀ Wim (GD2) gewonnen!

De einduitslag kwam dus op een 3-13 overwinning!

Door deze overwinning hebben we alle 8 wedstrijden gewonnen met een gamesaldo van 105 sets gewonnen en maar 23 verloren! Na de jaarwisseling gaan we verder in de vijfde klasse.

Door Wim Verhoef


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie