feb
16/17
BC Sjut boekt eerste zege!
Laatst gewijzigd op donderdag 16 februari 2017 01:14
Geschreven door Luuk Visser op donderdag 16 februari 2017 01:14

Afgelopen vrijdag, 10 februari, stond voor ons de eerste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma tegen BC Hilvarenbeek 1. Dit team was afgelopen najaar gedregadeerd uit de derde klasse.

 

Er werd begonnen met de enkels: Anja en Marjolein wonnen beide overtuigend hun single, Jeffrey speelde na winst in de tweede set gelijk en Wim verloor helaas beide sets nipt. De  tussenstand na de enkelpartijen was dus 5-3 voor Sjut!

 

De damesdubbel werd ondanks een grote achterstand in de tweede set gewonnen door Marese en Marjolein. De herendubbel werd na een verlenging in de tweede set (winst voor Sjut) gelijkgespeeld door Jeffrey en Martijn. Dit bracht de tussenstand op 8-4!

 

Met de wetenschap dat we nog maar 1 punt nodig hadden voor een overwinning gingen we de mixed dubbels in. De eerste set werd helaas door beide koppels (Marese en Martijn, Anja en Wim) ruim verloren. De tweede set herpakten Anja en Wim zich en wonnen deze overtuigend! De andere tweede set moest aan de tegenstanders gelaten worden. Dit bracht de eindstand op een nipte 9-7 zege! De eerste 2 punten zijn dus binnen!

 

De volgende reeks wedstrijden begint met  een dubbelprogramma in Rosmalen, woensdag 15 februari tegen BV Sparrenburg 5 en maandag 20 februari tegen BV Sparrenburg 6. Een kleine 2 weken later op 10 maart sluiten we de eerste helft van de competitie thuis af tegen VBV 2. 


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie