okt
13/15
BC Sjut begint met overtuigende zege!
Laatst gewijzigd op dinsdag 13 oktober 2015 12:46
Geschreven door Luuk Visser op dinsdag 13 oktober 2015 12:46

Afgelopen donderdag 8 oktober stond de eerste competitiewedstrijd op het programma: Uit tegen BCG 3. Na een kort ritje naar Sint-Michielsgestel kwamen we even voor acht uur de sporthal binnen.

Na omkleden en inslaan werd als eerste de tweede damesenkel en tweede herenenkel gespeeld. Anja verloor helaas haar eerste set, Wim won een spannende eerste set met dezelfde cijfers: 21-19. De tweede set werd makkelijk door Anja gewonnen, Wim moest echter zijn tweede set met een groot verschil aan de tegenstander laten.

Na een stroef begin in de eerste set wist Jeffry in zijn herenenkel de tweede set binnen te halen en dus ook een 1-1 te noteren. Marjolein vocht zich na een achterstand goed terug in de eerste set van haar damesenkel en wist deze uiteindelijk met 22-20 te winnen, de tweede set wist ze makkelijker te winnen!

Hierdoor was na de singles de tussenstand 3-5!

In de herendubbel legden Jeffry en Martijn goed de zwakke plekken van de tegenstander bloot en bleven steeds aan de goede kant van de score. Beide sets werden met een verschil van 4 en 3 punten gewonnen!

In de damesdubbel wisten Marese en Marjolein door afwisselend kort en lang spel de tegenstanders kapot te spelen. Dit resulteerde in een eenvoudige winst van beide sets!

Na de dubbels was de tussenstand 3-9!

Met de winst al op zak begonnen we aan de mixed dubbels. Beide koppels (Marese en Martijn, Anja en Wim) maakten weinig fouten en boekten beiden een eenvoudige overwinning.

De eindstand is dus als volgt: 3-13!

Een zeer goed begin van het seizoen!


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie