dec
21/15
2015 een succesvol jaar
Laatst gewijzigd op maandag 28 december 2015 03:29
Geschreven door Luuk Visser op maandag 21 december 2015 03:58

Geweldig hoe een club, onze BC Sjut, in staat bleek de dip in het aantal leden van begin 2015 te overkomen. Bijna 10 leden en stripkaarthouders haakten af door verhuizingen, lichamelijke puntjes, ouderdom of privé redenen, zo’n 25%. af. Het bestuur zag de bui al hangen; we teerden in op ons vermogen. Maar zie daar…leden vroegen bekenden, de PR commissie trad in overleg met de gemeente, een facebookpagina zag het licht naast een Nieuwsbrief en de almaar frisse website van BC Sjut. Het bestuur stuurde op de website, werkt aan een bedrijven-presentatiemap en nam deel aan verschillende overlegvormen om ideeën op te doen voor ledenwerving. Zo gaat de gemeente na of we leerlingen van de Bossche Vakschool geïnteresseerd krijgen voor een clincic van BC Sjut en maken we gezamenlijk binnen BBF verband een Flyer voor kinderen en hun ouders tijdens de nationale kinderbadmintonfinales in februari 2016. We kregen er in 2015 ongeveer 10 leden en strippenkaarthouders bij en in 2016 hopen we op eenzelfde aanwas.

Actieve leden willen we bij BC Sjut. Dat betekent komen en spelen. Ook ons competitieteam, dat onlangs wederom de eerste plaats veilig stelde (gefeliciteerd mannen en vrouwen!!), speelt zoveel mogelijk mee op vrijdagavond.

Actief betekent ook inzetten voor BC Sjut. Bijvoorbeeld netten ophangen of opruimen en onze banner buiten ophangen. Dit jaar hebben zich ook mensen gemeld voor extra activiteiten: Wim samen met Luuk voor het maken van een Nieuwsbrief, Kevin als toernooidirecteur en Dennis samen met Ken de promotiecommissie. BRAVO!

Gelukkig is onze zaal nu de eerste twee uur gevuld met spelers. Dat is natuurlijk ook te danken aan onze trainer Karel die op professionele wijze een enthousiaste groep spelers begeleidt naar een hoger niveau. Ook hier past dank en een bravo!.

Kortom, na een aanvankelijk wat somber begin mogen we de vlag tijdelijk uitsteken. Dit wel tegelijk met een oproep aan de leden om zich wederom in te zetten voor een plezierige, sfeervolle vereniging met een blijvende groei van nieuwe leden.


Sponsoren

Open toernooi impressie

Clubkleding te bestellen!

Like ons op Facebook

Seizoen 2020-2021

Eerste speelavond:
Vrijdag 28 augustus 2020

Let op: nieuwe locatie